Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen tweedehands en refurbished?

Het verschil tussen een tweedehands en refurbished iPhone is best groot. Een tweedehands iPhone kan als je pech hebt veel mankementen hebben. Dan neem je een gok voor een groot bedrag wat misschien tegen je verwachting in gaat. Als je een refurbished iPhone koopt van Smartphonica weet je zeker dat de iPhone van goede handen komt. De iPhone is op zeer veel punten getest en werkt net zoals een nieuwe iPhone. Tevens heb je ook altijd 1 jaar garantie waardoor je extra verzekerd bent van een goede kwaliteit.

Wat valt er onder batterij garantie?

Als uw batterijpercentage 80% of lager is vervangen wij gratis uw batterij zolang uw garantie nog geldig is.

Hoelang duurt het voor ik mijn product ontvang?

Elke bestelling die gemaakt wordt vóór 15:00 wordt dezelfde dag nog verzonden. Wij houden u altijd op de hoogte van de status van uw bestelling. Heeft u toch nog vragen dan kunt u altijd met ons contact opnemen.

Wat is het verschil tussen een A+ en Premium scherm bij reparaties?

Bij een schermreparatie is er keuze tussen A+ en Premium schermen. Beide schermen zijn 100% functioneel maar er zit toch wat verschil in qua kleurverschil. Bij een A+ scherm zijn de kleuren net iets doffer dan normaal. Bij een Premium scherm zijn de kleuren net zoals een origineel scherm. Een Premium scherm zou je in principe dus ook een origineel kunnen noemen.

Hoelang duurt een reparatie?

Een reparatie wordt altijd eerst geplanned in overleg met de klant. Wij kunnen dan aangeven hoelang het zal duren. Zolang de voorraad strekt repareren wij uw iPhone direct de dag van ontvangst. Tevens kunt u uw iPhone dezelfde dag nog halen mits dat is afgesproken en ook te realiseren valt. Wij zijn zeer flexibel waardoor geen enkele vraag te veel is.

Hoe gebruik ik een kortingscode voor reparatie?

Doordat wij altijd in overleg een afspraak maken met de klant voor een reparatie kunt u de kortingscodes nergens op de site invoeren. Tijdens overleg kunt u aangeven dat u een kortingscode of cadeaubon heeft. De korting blijft geldig tot aan moment van betaling. Achteraf kunnen wij helaas geen kosten meer verrekenen.